Salı, Aralık 30, 2014

Fırtonyusun Dilek Sepetiiii :)

  
             Bir yılı daha acısıyla tatlısıyla  geride bıraktık diye başlayıp yeni yılda tüm dilekleriniz  gerçek olsun şeklinde bitirerek yıllardır süren klişeye uymicam bu sene:))) Dikkat ettim her sene dileklerim bu güzellik yarışmalarındaki dünya barışı konusu gibi gayet yüzeysel oluyor: sağlık mutluluk huzur hepsi bu. İçimden geçenleri hiç dile getirmiyorum. Veeee sonuçta değişen hiçbir şey yok aynı yerdeyim. O yüzden bu sene dileklerimi detaylandırmaya karar verdim. İçimden geçenleri açık açık sıralicam kararlı ve umutluyum:))) Şimdi ilk önce sağlık dicem haydaaaa klişe olmicam dedi ilk dakikada klişeye bağladı diceksiniz ama demeyin sonuçta sağlık olmayınca ne dileseniz boş çok çektim bu konuda bilirim:( Neyse sağlığımız tüm hayatımız boyunca yerinde olsun inşallah:)

               Gelelim diğer dileklereeeee :) Bu yıl şans dolu olsun planlarımızı uygulayabilelim işlerimiz rast gitsin aksilikler çıkmasın. Etrafımızda biz üzen, kıran, bunaltan, herşeye kulp bulmaya çalışan, ağzından çıkanı kulağı duymayan ve sırf konuşmuş olmak için konuşan insanlar olmasın. İşyerlerimizde işlerimiz çok olsa da çevreden kaynaklı stresimiz az huzurumuz ve sabrımız bol olsun. Paramız bol olsun. Moralimiz hep yüksek olsun. Karamsarlıktan uzak olalım.Dostlarımızla ve ailemizle daha çok bir arada olalım. Daha çok gülelim eğlenelim. Sosyalleşelim, hobiler edinelim. Gezi programları yapıp gezelim. Diyete ve spora başlamak isteyenler başlasın ve sonuçları süper olsun (Kendimde bu gruptayım diye söylemiyorum;))) ) Aşk kapımızı çalmadıysa çalsın kalbimize, ruhumuza ve mantığımıza uygun kişi karşımıza çıksın çok sevelim sevilelim, mutlu olalım, gözlerimizin içi hep parlasın....

              Benden bu kadar eğer sizin aklınıza gelen eklemek istediğiniz şeyler varsa ekleyin dilek ve isteklerin sonu yok dimi bide bideee bu dilekleriniz gerçekleşene kadar pes etmeyin ;)
 
               Son olarak 2015'te yeni yeni yazılarla bir arada olalım, beni buralarda bir başıma bırakmayın canlar;)) 

Çarşamba, Aralık 24, 2014

Fıttıranyus

    Bugün fırtonyustan fıttıranyusa resmen ışık hızıyla terfi ettim:(( Mesai biraz daha uzasaydı katliamyus olup gazetelere manşet olabilirdim neyse ki o noktaya bir kala işler bitti:)) Bu sabah her zamankinin aksine güleryüzle ve neşeyle işe gidiyim dedim demez olaydım.Kapıdan içeri girdim çayımı aldım daha içmeye fırsat olmadan telefon çaldı ve karşıdaki ses fırtonyus gel bakalım dedi. Hay o telefon çalmaz olaydı çalınca da çağırmaz olaydı tüm neşe güleryüz gittiii:(( Kendimi filmlerde yakalanıp da çapraz sorguya alınan ajanlar gibi hissettim.Allahımmmmm soru üstüne soru soru üstüne soru hayır sorular sadece kendi işimle ilgili olsa iyi başkasının işini de bana soruyolar.Bu da yetmiyormuş gibi aynı anda 2 kişi birden nefes almadan soru soruyor. 100 tane soru sordular cevap alınca hadi 101. soruyu da soralım çıldırsın dediler ve başardılar 101. soruda eror verdim:((( adımı sorsan cevap yok sabit bakıyorum tabi içimden neler söylüyorum neler ama dışa vurum sıfırrrrr:)))Sadece içimin şişliği dışa vurdu balon balığı gibi şişirdim yanakları tabi o hırsla öyle bir şişirmişim ki yanaklarım göz hizama geldi. Tabi bununla bitti mi aslaaaaaaa:) tam sorular bitti azıcık dinleneyim kafamı toparlıyım sonrada bitirilmesi gereken diğer işleri tamamlıyım dedim hooop toplantı çıktı ve tam 3 saat sürdü. Ama o 3 saat bana 3 yıl gibi geldi. Bir ara etrafta kamera var mı diye baktım bir ümit belki kötü bir şakadır diye ama yok sonra acaba kabus mu görüyorum diye düşündüm uyanıcam diye bir heves çaktırmadan kolumu çimdikledim ama ne faydaaaa herşey ne yazık ki gerçekti. Bütün bunlardan sonra zar zor eve geldim koltuğa resmen yapıştım.Annemden çay isticem ama bunu telepatiyle yapmak istiyorum çünkü cümle kurasım yok:)))Rivayetlere göre yarında böyle olacakmış ama ilk şoku atlattığım için yarın daha kolay olur dicem fakat benim her düşündüğümün ve söylediğimin tersi çıktığı düşünülürse yarın çantama uyku tulumu ve antidepresan alsam çok iyi olcak:))) Birden kendime çok acıdım ne çektin be fırtonyusssss;)))
 

Çarşamba, Aralık 17, 2014

Çaldım Gittiiii

    Çaldım hem de hiç utanmadan sıkılmadan pişman olmadan çaldım ne çaldım mim çaldımmm:))))Demiştim ya yazma konusunda istikrarlı olmasam da okuma konusunda tam tersiyim. İşte o sırada gördüm görür görmez bayıldım bende bişeyler yazmalıyım dedim çünkü şu whatsapp hayatıma girdiğinden beri derdimi emojilerle anlatıyorum onları kullanırken de kendimi onlara çok yakın hissediyorum çünkü bende konuşurken yüzüm şekilden şekle girer. Tabi bu sayede erken kırışacağım o ayrı:))))
     Sevgili medannserimin  Miminin Konusu: "Aşağıda yer alan "smiley" ifadelerini kendinizce nasıl tanımlarsınız, en sık hangi durumlarda kullanırsınız? En az 5 tanesini seçerek tanımlayınız" şeklinde bende hemen seçtim kendi beşimi:))

****
*****
 ****
 
 
 Allahımmmm sonunda cuma akşamı geldi. Her cuma saat 16.45 itibariyle bende böyleyim pazara kadar:))
Ya arkadaş ne çabuk geçiyo bu hafta sonları hafta içi bitmek bilmiyor hafta sonu rüzgar gibi hızla geçip bitiyo.İşte pazar günü bu moda geçiyorum:)))
Offff  yine çok yedim biri beni durdursun.Yemek yemeğe bayılıyorum dolayısıyla her yemekten sonra bende ağzımı mühürlemek fotosenteze başlamak istiyorum.
 
 
Bizim izin alma durumu yine rafa kalktı.Tam izin istemeye niyetleniyorum iş çıkıyor işi duyar duymaz yüzüm aynı bu şekli alıyor:)))
Sevdiklerimle bir aradayım bütün dert tasa gitti ne güzel;)
 
Gelelim içinde bulunduğum ruh haline çaldım,yazdım,çalıp yazmasaydım içimde kalırdı,seçtiklerim beni anlatıyo mu kesinlikle,artık huzur içinde yazıma son verebilirmiyim evettttt,bir daha ki yazıda görüşmek üzere

Salı, Aralık 16, 2014

Kısmetsiz miyim Neyim

    Bir daha yazacağım hiç aklıma gelmezdi ama işte yine burdayım:) Neden derseniz iyi bir okuyucu olmakla birlikte yazdıklarımı pek beğenmiyorum. Vay beeee arkadaş ne güzel yazmışım diyemeyince de yazasım gelmiyor işte.Tabi burada benim için güzelden kasıt eğlenceli olması.Çünkü sohbetlerde gayet eğlenceli olabilen ben konu yazmaya gelince görseniz pc karşısındaki halimi  bir ciddiyet bir ciddiyet. Çok lazım ya...Ama yine de nasıl olduğunu bilmesem de kendime son bir şans vermeye karar verdim. Kimbilir belki bu sefer şeytanın bacağını kırarım bakalım birlikte görelim;)
Tabi bu şans tanıma meselesi ve yeniden yazma işi burada yazdığım kadar kolay ve kısa olmadı olsa şüphelenirdim zaten:)))
 
      Aslında olayı biraz daha eskiden alıp anlatmak lazım:))) Kendimi bildim bileli işlerim su gibi gitmez. .İlla söylememe gerek yok bazı şeyleri kafamda bile planlasam hooooop herşey ters döner.Üzülürüm,bunalırım,ağlarım,çabalarım,depresyonun dibine batar batar çıkarım işler o şekilde tamamlanır. Eskiden hem çok üzülür hem de bozulurdum neden böyle diye ama artık alıştım hatta çoğul konuşayım çevremdekilerde alıştı her planda bir b birde c planı yapıyoruz:))

      Blog dünyasıyla beni tanıştıran benim çoooook eski arkadaşım, dostum, sırdaşım,canımın içi ve daha pek çoğu olan medannseri:)Tabi şu an bunları yazmamı sağlayan da o ne kadar teşekkür etsem azdır ona;) Ne zaman plan yapsak bişey çıkar yani ağustos günü hadi yarın buluşalım desek sağnak yağar:)))Hatta bazen aramızda şakasını yapıyoruz acaba karda yağdırabilir miyiz diye bigün yaz günü kar yağdığına şahit olursanız bilin ki plan yapmışızdır:))))))Tabi eskiden hemen kısmet değilmiş diyip vazgeçerdik ama artık planı mutlaka uyguluyoruz.                                                                     

       Gel gelelim işin blogla bağlantısınaaa... Ben tam bir teknoloji özürlüyümdür.Hiç anlamam anlamaya da hiç çalışmam merak sıfır bu konularda halimden memnun olmasam da değişemiyorum amannnnnnnn boşver diyorum hemen. Bu blogu kuran herşeyiyle ilgilenen daha doğrusu asıl sahibi de medanşerimdir. Dolayısla benim tam aksime teknolojiyle hem ilgilidir hem arası iyidir:)Yeniden yazmaya karar verince hemen bi hız giriş yapiyim dedim ama nerdeee ben şifreyi unutmuşum tabi hemen yetiş medanşeriiiiii diye aradım baya  zor şekilde  onu çok uğraştırarak şifre meselesini hallettik tam yazmaya başlayayım dedim iş yoğunluğu zirve yaptı dün tam işler bitti hadi şimdi yazayım dedim internet gitti dolayısıyla hayat bu konuda da beni hiç şaşırtmadı hatta şimdide şarj bitiyor:))))

      Eğer önümüzdeki günlerde pc çökmezse ,elektrik kesilmezse ve işler yığılıp ağır mesailer başlamazsa en kısa zamanda görüşmek dileğiyle;)))))

Fırtonyusgiller